Вакуумний пакет Suhini SH-VB2840-50P

- Немає в наявності
655 грн
+380 (66) 164-22-10
VODAFONE
- +380 (96) 187-60-58Киевстар (Telegram)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Особливості пакетів для вакуумування Suhini
- Підвищена міцність
- Ширина пакету 28см
- Довжина пакета 40см
- 1 сторона плоска (товщина 75 мкм)
інша - структурована (100 мкм) - 50 шт. в упаковці
- Температурний діапазон від -20 ° C до + 100 ° C
- Температура спайки від 190 ° C до 220 ° C
- для зберігання і варіння
- для надійного транспортування
- для маринування
Продукти в вакуумному пакеті зберігаються довше до 5 разів, ніж без нього. Після відкачування повітря з пакету, окислювальні процеси сповільнюються, бактерії і мікроби перестають розмножуватися і псувати їжу. Чим менше в пакеті залишається кисню, тім менше бактерії і мікроби впливають на продукт. Упаковані в вакуум продукти не висихають і не пліснявіють, довго залишаються свіжими і зберігають колір, аромат, вітаміни і мінерали.
Також пакети Suhini підходять для вакуумного зберігання продуктів в морозильній камері. Якщо свіже м'ясо помістити у вакуумний пакет і заморозити, термін його зберігання збільшиться з 6 до 18 місяців. Крім того, пакети захищають продукти від "опіків" заморозки, які виникають на заморожених продуктах при зіткненні з повітрям.
Відкачати повітря з пакету можна безкамерний вакуумним пакувальником Suhini SH-VS-169S-1 .
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Suhini |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Suhini |
Габаритні розміри | 28 × 40 см |
Довжина пакета | 40см |
Кількість одиниць, шт | 50 шт. в упаковці |
Матеріал | поліетилен / поліамід |
Особливості | 1 сторона плоска (товщина 75 мкм); інша - структурована (100 мкм) |
Температура спайки | від 190 ° C до 220 ° C |
Температурний діапазон | від -20 ° C до + 100 ° C |
Ширина пакету | 28см |
Інформація для замовлення
- Ціна: 655 грн